De Soorten Outdoor

De verschillende Soorten Outdoor

Foto Van Outdoor Tent

Tenten

Hengelsport soorten

Zomertijd is vistijd. De vijvers en hun etende baarzen warmen op en krijgen steeds meer honger. In de branding rennen de stripers. Het forelseizoen staat voor de deur. Jij ook? Nou, je bent waarschijnlijk klaar om uit je reet te komen en wat tijd in de buitenlucht door te brengen. Vissen is een sport waarbij de versnelling voorop staat. Als je al jaren aan het vissen bent, is dit het moment om je uitrusting uit de garage te halen om te repareren, vervangen en verbeteren. En als je koorts hebt gekregen maar je uitrusting nog niet hebt, is het tijd om je geld te bundelen, wat onderzoek te doen en erachter te komen wat je nodig hebt op je checklist voor visuitrusting. Er is veel dat je nodig hebt, grotendeels afhankelijk van het soort visserij dat je gaat doen. Voor die gespecialiseerde artikelen kun je het beste een plaatselijke viswinkel zoeken en wat vragen stellen. Maar hier zijn de belangrijkste dingen die de meeste soorten vissers nodig hebben. Vergeet de koeler niet. In de meeste delen van het land is koud bier net zo belangrijk als een staafje.

Outdoor Tassen soorten

Ik wandel al bijna tien jaar en heb meer dan een dozijn geweldige wandelrugzakken uitgeprobeerd... Daarom schreef ik dit artikel over de beste rugzakken voor wandelen en avontuur om je te helpen je soulpack te vinden. Trekking is een van mijn favoriete tijdverdrijf tijdens het reizen. Voor mij is het cruciaal om de stad uit te gaan en de bossen of bergen in. Het helpt mijn batterijen te resetten en me verbonden te voelen met de natuur. Bovendien is het gratis! Als een brak backpacker, breng ik veel van mijn tijd door met kamperen en wandelen in de bergen. Ik heb zo'n vermoeden dat jij hetzelfde voelt Maar helaas is het kiezen van de beste rugzak om te wandelen niet eenvoudig... Het internet wordt overspoeld met outdoormerken, die allemaal beweren de 'beste' wandelrugzakken te maken. En sommige opties op de markt zijn onzin. Als tienjarige wereldreiziger en ervaren wandelaar heb ik persoonlijk alle wandelrugzakken in deze post geprobeerd tijdens verschillende wandelingen en expedities. In dit artikel beoordeel ik de beste wandelrugzakken voor jou . Ik zet mijn topkeuzes voor mijn favoriete wandelrugzakken op een rij, en ik zal je voorstellen aan mijn favoriete bedrijf voor outdooruitrusting. Met behulp van dit artikel weet je precies waar je op moet letten bij het uitkiezen van de beste rugzak voor je wandelavonturen...

Watersport overzicht

Surfen's meer relaxte neef, stand-up paddleboarding (SUPing) houdt in dat je op een gigantisch board staat en jezelf voortstuwt langs het wateroppervlak via een lange peddel. Het kan een beetje lastig zijn om je evenwicht te vinden, maar als je eenmaal stabiel bent, is dit een van de meer toegankelijke watersportactiviteiten die je kunt proberen. Hoe langer en breder het board, hoe stabieler je je zult voelen, en het is niet ongewoon om boards te vinden die minstens 14ft lang zijn. Als je denkt dat dat een beetje een uitdaging klinkt om naar het dichtstbijzijnde meer of de dichtstbijzijnde rivier te vervoeren, maak je geen zorgen - veel zijn opblaasbaar, waardoor ze gemakkelijk het water in kunnen. Stand-up paddleboarding wordt meestal gedaan op kalme wateren waar een rustige cruise extreem meditatief kan worden; luister naar het zachte geklots van de peddel in het water en kijk uit voor de natuur om je heen, van kleine vogels in de lucht tot grotere wezens zoals vissen en otters onder het wateroppervlak. Laat je echter niet misleiden dat het een rustig dagje uit is - paddleboarding biedt eigenlijk een volledige lichaamstraining, aangezien bijna elke spier in je lichaam werkt om je op het bord te stabiliseren. Je kunt echter altijd een tandje bijsteken door te gaan surfen - big wave SUP is een sport op zich!

Schaatsen soorten

Je hebt vast wel eens schaatsers door het ijs zien rijden en ze in stilte bewonderd. Je wilt zijn zoals zij; de eerste stap is om de beste schaatsen te kopen die de markt te bieden heeft. Je kunt alleen de beste zijn als je de beste producten gebruikt. Dat is wat onze lijst inhoudt; beste schaatsen recensie. Dit zijn onmisbare schaatsen als je wilt schaatsen. Het proces van het kopen van schaatsen kan ook een intimiderende taak zijn. Als u voor de verkeerde opties kiest, kunt u blaren en verwondingen aan uw voeten krijgen. Wij gaan hierin een stap verder en voorzien u van het kopen van de juiste schaatsen. Tegen de tijd dat je klaar bent met dit artikel, ben je op weg om een ​​paar te kopen, zo niet twee. Bekijk voor de beste prestaties op het ijs onze lijst met de beste schaatsen die de markt u te bieden heeft.

Kamperen soorten

Een kampeervakantie hoort avontuurlijk te zijn. Welnu, je kunt (en moet) dingen afzwakken met de verblijfplaats van je kampement - zoals in ergens een veilige plek uitkiezen - maar de uitrusting die je meesleurt, moet leuk zijn als de hel. Je bent tenslotte in het wild. Wees wild! Je bent nu een buitenmens . Sommige extra verlichting, beter kookgerei , gezelligere stoelen en een krachtige buitenluidspreker maken het kamperen alleen maar beter. En we hebben een aantal opties om je voor te bereiden, of je nu een tent op een paar meter afstand van de parkeerplaats zet - in dat geval ga je groots omdat je een auto hebt - of je voorbereidt op een wandeling van 8 kilometer naar de camping met een rugzak vol spullen.

Tenten overzicht

Of je nu een weekendje Big Sur plant of terugkeert naar Burning Man, een tent is je paleis onderweg. In alle denkbare omstandigheden, van campings in nationale parken tot meerdaagse festivals tot lange roadtrips . Onze ervaring en veeleisende normen geven ons de expertise om uw winkelen gemakkelijker te maken. Voor onze evaluatie hebben we ons gericht op weersbestendigheid, comfort, installatiegemak, extra functies en waarde. Aan de hand van deze vijf richtlijnen hebben we een lijst samengesteld met de beste kampeertenten van dit jaar.

outdoor Kleding soorten

De buitenkledingindustrie is een markt die inspeelt op alle soorten behoeften aan buitenactiviteiten. Alleen al met de veranderingen in levensstijl die mensen het afgelopen jaar hebben doorgemaakt, is het een goede indicatie dat we ons steeds meer op het buitenleven richten. En er is niets vervelender dan te proberen te genieten van de frisse lucht en koud of nat te zijn. Weet je nog toen je een kind was en niets je stoorde? Met natte sokken kon je uren buiten spelen omdat je niet de juiste schoenen en/of sokken had. Welnu, met de juiste uitrusting kunnen we ons als volwassenen zeker verheugen op een paar uur in het hart van de natuur zonder ons ergens naar binnen te hoeven haasten omdat het weer niet meewerkt. Sommige kledingmerken die we zullen bekijken, zijn gericht op een specifieke behoefte, zoals wandelschoenen of rugzakken , maar de meeste richten zich op gespecialiseerde kleding zoals basislagen of waterdichte jassen, en sommige een beetje van alles.

Klimmen soorten

Buitensportklimroutes hebben meestal bouten die in de rots zijn geboord en je moet quickdraws bij je hebben die je gebruikt om in te klikken. Aanvankelijk, als je sportklimt, doe je iets dat ' schijnklimmen ' wordt genoemd. Dat vereist zowel het touw waarmee je vastklikt als een boventouw. Met deze techniek kun je oefenen met het inklikken van bouten zonder dat je zo ver hoeft te vallen als je een fout maakt. Wanneer u doorgaat met het voorklimmen , vertrouwt u niet langer op een boventouw dat aan een bovenanker is bevestigd om een ​​val vast te houden. In plaats daarvan vertrouw je op elke bout waar je in klikt terwijl je opstijgt. Het netto-effect is dat je verder valt als je uitglijdt op een voorste klim.

Boeken en Gidsen soorten

Gidsen bestaan ​​al sinds de oudheid in een of andere vorm, toen peripluses door kapiteins werden gebruikt om beschermde havens en kustoriëntatiepunten te zien, met geschatte afstanden ertussen. Sindsdien is er een hele schat aan reisgidsen verschenen over wandelen, bergbeklimmen, bergwandelen en klauteren. In het Verenigd Koninkrijk zijn de WA Pouchers Guides waarschijnlijk enkele van de meest bekende, en hoewel ze tussen de jaren 40 en 60 werden geschreven, zijn ze nog steeds te vinden in boekwinkels en online. Naast de gidsen die worden aangeboden door de Lonely Planet of Rough Guides, biedt de volgende lijst met uitgevers een goede selectie van wandelgidsen,

Outdoor uitrusting soorten

Om het beste uit je buitenavontuur te halen, heb je de juiste uitrusting nodig om ervoor te zorgen dat je er comfortabel, veilig en een beetje stijl van kunt genieten. Daarom hebben we besloten dat dit het perfecte moment is om de beste outdooruitrusting voor 2022 te bekijken. De onderstaande aanbevelingen zijn geselecteerd voor een breed scala aan buitenactiviteiten en verkenningsstijlen. Of je nu op zoek bent naar een dagwandeling, een autokamp of een extreme trektocht met een rugzak , we hebben suggesties voor de beste outdooruitrusting om je te helpen daar te komen.
beste thermosfles

Video tenten outdoor

Wintersport soorten

Als er een lichtpuntje is aan het einde van de zomer, dan is het wel dat het begin van een nieuw skiseizoen in aantocht is. Zodra vriestemperaturen en neerslag de bergketens in sneeuw beginnen te bedekken, wordt de gedachte om naar je favoriete skigebied te gaan een realiteit. Maar skiën vereist meer dan alleen een skipas kopen en naar de piste rijden . De vaak ijskoude omstandigheden en de behoefte aan gespecialiseerde uitrusting maken skiën tot een uitje met veel uitrusting. Van de eigenlijke ski's en laarzen waarop je rijdt tot de jas, broek en handschoenen die je draagt, er is veel om over na te denken. Met meer dan 30 jaar ervaring in het navigeren door de groeiende wereld van ski-uitrusting, heb ik geperfectioneerd hoe je door de nieuwe releases van elk seizoen kunt bladeren om de uitrusting te vinden die het waard is om te bezitten.

Wandelschoenen soorten

Tegenwoordig is het verkennen van de buitenlucht een van de vele dingen die op de takenlijst van mensen staan. Als het echter gaat om het verkrijgen van het juiste schoeisel, zijn velen nog steeds op verlies. Maar maak je geen zorgen. Het kiezen van het juiste paar hoeft geen nachtmerrie te zijn dankzij onze lijst met beste wandelschoenen en onze handige kopersgids. We hebben meer dan 300 wandelschoenen beoordeeld om de beste opties te selecteren. Of je nu op zoek bent naar een licht wandelpaar in de stad of iets ruigs voor een meerdaagse wandeling, we hebben onze topkeuzes in vijf verschillende categorieën. Voor meer informatie over de verschillen tussen wandelschoenen en laarzen en over enkele van de belangrijke aspecten van het kiezen van het juiste paar, bladert u naar de onderstaande gids.